COACHING TESTIMONIALS

Hilde van Eldik - Plaatsvervangend directeur de Wingerd

“Wat heb ik veel geleerd in de afgelopen 3 coaching trajecten. Het leiding geven aan een team is een prachtige uitdaging. Door de praktische en waardevolle inzichten heb ik meer zicht gekregen op mijn rol als LocatieLeider. Grenzen aangeven blijft belangrijk om mijn functie goed vorm te geven. Ik heb een stevige basis ontwikkeld. Ontzettend waardevol en goede begeleiding van Robbert.”

Linda Lex - Ondernemer

“Ik had een coachingsgesprek met Robbert Gorissen tijdens een event. Godzijdank was hij niet zo’n spirituele goeroe in slobbertrui en geitenwollen sokken. Nee, deze fan van het leven, spreker en expert op het gebied van leiderschapstrainingen, staat met beide benen stevig op de grond. Een man van rond de dertig, vader, met een rugzak vol levenservaring, levensovertuiging, kennis en vaardigheden. Ik heb een waardevol gesprek met Robbert gehad.”

Dirk Wessels - Refolution

“De leiderschaptrainingen die Robbert heeft gedaan met onze organisatie hebben duidelijk bijgedragen aan een stuk bewustwording. De bewustwording dat iedereen talenten en gaven heeft om daar iets mee te doen. Want wil je een goede leider zijn, dan is het herkennen en ontdekken van je gaven en talenten een voorwaarde om anderen mee te nemen in hun proces. Zo kun je ook een krachtig team vormen.”

BOEKEN TESTIMONIALS

Marc Lammers Kinderen & Leiderschap Boek

Marc Lammers - Olympisch veldhockey bondscoach

Over Kinderen & Leiderschap: “Dit nieuwe boek van Robbert gaat ouders en leerkrachten helpen om kinderen op een goede manier te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en geeft ze de tools die ze later nodig zullen hebben. Ik weet zeker dat jij met jouw kinderen ook in een FLOW kunt komen.”

Remco Claassen Leiderschap & Ondernemen

Remco Claassen - Trainer

Over Leiderschap & Ondernemen!: “Je gaat ontdekken wat verschillende top leiders en ondernemers in Nederland te zeggen hebben over leiderschap en effectiviteit. Door de diversiteit aan inzichten en ervaringen zit er voor elke lezer, naast herkenning en bevestiging, ook vele nieuwe pareltjes in dit boek.”

Henk Jan Kamsteeg - Auteur en spreker over dienend leiderschap

Kinderboek over leiderschap: “In dit unieke boek leer je meer over hoe belangrijk leiderschap is. En één ding is zeker: leiderschap begint al op erg jonge leeftijd. En ook nu is er al de keuze: wil ik mijn rol als leider gebruiken om er zelf beter van te worden, of wil ik anderen vooruit helpen?”

Kinderen & Leiderschap Boek

Uriël Denivelle - Leerkracht

“Dit boek gebruik ik jaarlijks in het basisonderwijs. Het geeft elk kind een uniek inzicht in zijn of haar leiderschapskwaliteiten. Door de vlotheid van de verhalen en een aantal gerichte reflectievragen, krijgt de leerling zeer snel verbinding met het onderwerp. Je krijgt een positieve ontwikkeling bij het kind van het eigen kunnen. Het boek is een echte aanrader!”

Hans Keijmel - Directeur

“Geen ellenlange of ingewikkelde leiderschapstheorieën, maar wel zo effectief! Praktisch erg bruikbaar, bijv. ook i.r.t. (voorbereiding van) voeren van kindgesprekken. Goede hulp op weg naar de ‘groeimindset’, zowel bij leerkrachten, ouders als kinderen. En leest dus ook nog eens vlot weg. Een aanrader.”

ONDERWIJS TESTIMONIALS

Carla de Boer - Adjunct directeur, IB-er

“De training van Robbert was een prachtige aanvulling voor ons team. Doorspekt met praktijkvoorbeelden verveelde het geen moment. Daarnaast gaf Robbert een aantal praktische ideeën die gelijk de volgende dag gebruikt konden worden in de groep. Robbert is een trainer die je aan het denken zet.”

Femke Belgraver - Leerkracht

Training over kinderen & leiderschap: “Een interessante avond, waarbij je aan het denken wordt gezet over mooie dingen. Een talent, wat ieder kind heeft naar boven brengen, leren doelen te stellen en middelen te vinden om dit te bereiken.”

OVERIGE TESTIMONIALS

Nathan McLean - Hillsong Sydney

“For three years I’ve worked with Robbert in building leadership and system into the department I lead in our organisation. Throughout that time he has lead teams of hundreds of volunteers in both conference settings as well as weekly serving. He has impacted the lives of countless young people, helping them to be all they can be in life.”

Sergio Veldbloem - Ondernemer

“RGC webinar gevolgd echt super gedaan door Robbert. Een aanrader.”

EQUIP Nederland

David Koerts - Bestuur Equip Nederland

“Robbert is een heel goed voorbeeld van een nieuwe generatie leiders en leiderschapstrainers. Leiderschap is inspirerend, fris, schept ruimte en vertrouwen voor mensen om zich te ontwikkelen en dient mensen bij het bouwen aan een betere wereld. Dat alles brengt Robbert samen in zijn eigen unieke en authentieke leiderschapsstijl. Bij Equip Nederland werkt Robbert met de materialen van ‘s werelds grootste leiderschapsexpert John C. Maxwell. Dit is geen verrassing. Want echte leiders werken met echte leiders.”

Marco Breunissen

“De cursus geeft een helder beeld van je innerlijke kracht en van je mogelijkheden. Samen kijken naar je potentieel, niet naar beperkingen. Kernwoorden bij de cursus en de coaching: Passie, vernieuwend, sluit aan bij de werkelijkheid, visionair, werken van binnen naar buiten, geloof(waardig) en hulpvaardig.”