Iets over mezelf.
Na mijn middelbare school ben ik in 2007 een leiderschap opleiding gaan volgen in Sydney (Australië), wat een uitdaging was, omdat ik dyslexie heb. In eerste instantie vooral voor het mooie weer en de goede vibe, maar al vrij snel kwam ik tot de conclusie dat ik leiderschapskwaliteiten in me had. Teams van o.a. 50, 100 of 250 man leiden vond ik erg leuk en het ging me nog goed af ook! Zo kwam ik in 2010 terug naar Nederland waar ik mijn eigen bedrijf in persoonlijke ontwikkeling startte. Ik ontwikkelde mijzelf steeds verder in leiderschap en coaching, iets waar ik veel energie uithaal. In 2016 heb ik het bedrijf omgezet in wat nu de ‘Robbert Gorissen Company’ is.

In 2018 werd het tijd om naast mijn bedrijf mijn andere passie te gaan volgen en ben ik gestart als parttime docent economie op een middelbare school in Rotterdam. In 2020 heb ik ervoor gekozen om vooral verder te gaan in het onderwijs. Mijn bedrijf en het schrijven van artikelen doe ik nu naast mijn werk als docent. Samen met Ellen, mijn vrouw, voed ik 3 kinderen op en groeien we met vallen en opstaan.

Ik heb programma’s gevolgd bij: Hillsong International Leadership College. Remco Claassen, Verbaal Meesterschap. Tony Robbins, Unleash The Power Within. John Maxwell, EQUIP Leadership Certification. Hogeschool Rotterdam.

Robbert Gorissen de leiderschapexpert

Kort samengevat: ik ben eigenaar van de Robbert Gorissen Company en werk als docent economie op een middelbare school in Rotterdam.

Mijn droom is dat iedereen in Nederland de beste versie van zichzelf wordt, door persoonlijke en leiderschapsontwikkeling mogelijk te maken voor iedereen.