PROGRAMMA: JOUW BESTE JAAR OOIT!
Ga jij van dit jaar jouw beste jaar ooit maken?

Aan het begin van het jaar reflecteren we vaak terug op het afgelopen jaar. Maar doe jij dat ook op andere momenten? Reflecteren op het afgelopen kwartaal, de afgelopen maand of week? Heb jij gehaald wat jij jezelf had voorgenomen? Of denk je nu: ‘Wat wil ik bereiken en hoe doe ik dat? Wat worden mijn groeipunten de komende tijd?’. En komen deze groeipunten voort uit reflecteren, of kies je ervoor om het roer nu flink om te gooien? Zijn jouw groeipunten effectief en haalbaar?

Doelen en acties

En, nog belangrijker, zijn deze groeipunten in lijn met je doelen voor de komende tijd? En hoe maak jij nu heldere doelen? Hoe weet je nu in kaart te brengen, waar jij de focus op gaat, en misschien zelf moet, leggen? Welke acties kun je doen om die doelen te behalen? Tijdens dit programma ga je je doelen helder krijgen voor de komende tijd. Hoe start je nu met concrete en duidelijke doelen & acties? Hoe maak jij een plan dat werkt? En hoe maak jij nu duidelijke acties?

Verder ontwikkelen

Ik help jou namelijk met wat er echt toe doet: die doelen & acties vaststellen die ervoor gaan zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt! Ik help jou met het helder maken van deze doelen & acties voor de komende tijd. Ik help jou om het beste uit jezelf te halen. Dit plan voor de komende 90 dagen gaat je daarbij helpen. Doe mee met mijn programma en ontdek hoe jouw toekomst effectiever wordt, meer ontspannen is, en vooral krachtiger kan zijn dan jij ooit voor mogelijk houdt!

Wil jij jouw doelen behalen? Doe dan nu mee met het programma: ‘Jouw beste jaar ooit!’

Een 1-op-1 coaching sessie

Terugkijken op de afgelopen tijd

Bepalen van je groeipunten

Je doelen helder hebben voor de komende periode

Duidelijke en doelgerichte acties

Een concreet plan voor de komende 90 dagen

Jouw 1-op-1 coaching sessie van max. 2 uur en profiteer van deze deal, á €150,- (ex. BTW).

Praktische informatie

Vraag nu het programma aan voor jouw 1-op-1 coaching sessie van max. 2 uur en profiteer van deze deal, á €150,- (ex. BTW). Via video conferencing (Skype/FaceTime). Het bedrag is exclusief eventuele reiskosten. Ontdek wat het programma ‘Jouw beste jaar ooit!’ kan betekenen voor jou, zowel privé als zakelijk! Ga sterk verder!

  • Terugkijken op de afgelopen tijd
  • Bepalen van je groeipunten
  • Je doelen helder hebben voor de komende periode
  • Duidelijke en doelgerichte acties
  • Een concreet plan voor de komende 90 dagen

Jouw beste jaar ooit

Meer informatie en/of aanmelden