Nieuwe start

Nieuwe start

De afgelopen twee jaar heb ik geen artikelen en blogs geüpload op mijn website en geen nieuwsbrieven verstuurd. Misschien is het je opgevallen, misschien kom je er nu pas achter. Dit komt omdat ik van fulltime ondernemen naar parttime ben gegaan. Bij deze mijn korte uitleg en motivatie: waarom?

Na mijn middelbare school ben ik in 2007 een leiderschap opleiding gaan volgen in Sydney (Australië). In 2010 kwam ik terug naar Nederland waar ik mijn eigen bedrijf in persoonlijke ontwikkeling startte. Ik ontwikkelde mijzelf steeds verder in leiderschap en coaching, iets waar ik veel energie uithaal. In 2016 heb ik het bedrijf omgezet in wat nu de ‘Robbert Gorissen Company’ is.

In 2018 werd het tijd om naast mijn bedrijf mijn andere passie te gaan volgen en ben ik gestart als parttime docent economie op een middelbare school in Rotterdam. De afgelopen twee jaar heb ik veel energie gestoken in deze transitie en het vinden van een balans.

We cannot become what we need by remaining what we are. – John Maxwell

Ik ben nu parttime ondernemer en richt mij vooral op coaching en schrijven. Daarnaast ben ik parttime docent economie, wat ik met veel plezier en passie doe. De start van 2020 is een mooi moment om het schrijven weer op te pakken, iets wat ik altijd met veel plezier heb gedaan.

Ik ga de komende tijd artikelen en blogs schrijven over drie onderwerpen:

  • Leiderschap
  • Onderwijs
  • Economie

Wat kan jij verwachten? Er is geen vaste volgorde en geen vast ritme. Wanneer ik iets op mijn hart heb om te schrijven of er is een actueel thema, dan post ik een artikel of blog op deze pagina en laat ik dat via een mail (nieuwsbrief) weten.

Kort samengevat: ik ben eigenaar van de Robbert Gorissen Company en werk daarnaast parttime als docent economie op een middelbare school in Rotterdam. Mijn droom is dat iedereen in Nederland de beste versie van zichzelf wordt, door persoonlijke en leiderschapsontwikkeling mogelijk te maken voor iedereen. Lees hier op deze pagina mijn artikelen en blogs over leiderschap, onderwijs en economie.

Ik raad je zeker aan om je onderaan deze pagina je aan te melden voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft wanneer er nieuwe artikelen en blogs verschijnen.