Kinderen & Leiderschap

Kinderen & Leiderschap

Ons nieuwe boek, ‘Kinderen & Leiderschap’ – Investeer in de volgende generatie, een praktisch boek voor ouders & leerkrachten.

Het is een uitdaging om als volwassene je ‘mindset’ te wijzigen, terwijl kinderen flexibeler zijn en zich nog volop ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap zijn vandaag de dag niet meer alleen bestemd voor volwassenen. Wij moedigen scholen aan om persoonlijk leiderschap steeds meer op het programma te zetten. De inhoud is hetzelfde, de verpakking en communicatie totaal anders.

Dit boek is geschreven voor ouders & leerkrachten. Het geeft tools en handvatten die nodig zijn om kinderen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling. Het boek bevat basiselementen m.b.t. persoonlijk leiderschap. Onderwerpen als: jezelf-durven-zijn, dromen, samenwerken, talenten, leiderschap en groei komen aan de orde. Naast het deel voor de volwassenen is er ook een deel speciaal voor de kinderen. Dit is weergegeven in een verhaal. Volwassenen kunnen kinderen begeleiden door middel van de extra informatie en vragen na elk hoofdstuk.

Het voorwoord van het boek is geschreven door Marc Lammers. Je kunt het boek bestellen via managementboek.nl.

Naar aanleiding van dit boek geven we ook trainingen op scholen. Je kunt contact met ons opnemen. Klik hier voor meer informatie.